Adopt obiceiul de a-mi accepta emoțiile

 

Delian Mocanu Asociatia GO-AHEAD

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Este foarte important să ne luăm un moment de pauză, unde să ne deconectăm de tot ceea ce înseamnă cotidian și să oferim atenție modului în care ne simțim.

Timp de o lună voi completa câte o pagină pe zi din jurnalul de dezvoltare personală realizat de către Asociația GO-AHEAD, pentru a sprijini programele de dezvoltare personală și consiliere dedicate tinerilor elevi din liceele tehnologice.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Urmărim schimbarea la nivel educațional (șanse egale la educație, incluziune socială, creșterea calității actului educațional) prin activități de formare și activități de consiliere și dezvoltare de competențe socio-emoționale.

SUSŢIN PROIECTUL

GO-AHEAD INTO YOURSELF

Ne dorim să creăm o comunitate de susținere în jurul tinerilor și un cadru sigur în care ei să se poată exprima fără teamă, să le fie înțelese și validate emoțiile.

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
15 Jun 2023
Delian Mocanu : Asociatia GO-AHEAD
Adopt obiceiul de a-mi accepta emoțiile