Asociatia GO-AHEAD

Asociatia GO-AHEAD

GO-AHEAD INTO YOURSELF

Status: Fundraising

Ne dorim să creăm o comunitate de susținere în jurul tinerilor și un cadru sigur în care ei să se poată exprima fără teamă, să le fie înțelese și validate emoțiile.

[ Show more ]
0.33333333333333% Complete

50 RON

Sumă:

1

Galantomi:

1

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De cele mai multe ori ne ignorăm sentimentele, încercăm să ne ocupăm timpul cu tot felul de activități pentru a reuși să trecem peste o zi grea și nu oferim atenție emoțiilor noastre. Este foarte important să ne luăm un moment de pauză, unde să ne deconectăm de tot ceea ce înseamnă cotidian și să oferim atenție modului în care ne simțim.

La GO-AHEAD încurajăm obiceiurile sănătoase, exprimarea și înțelegerea propriilor emoții. Suntem de părere că a discuta despre emoții, a le înțelege și a fi răbdător cu ele este unul dintre primii pași care contribuie la dezvoltarea pe plan socio-emoțional.

Ne dorim să creăm o comunitate de susținere în jurul tinerilor și un cadru sigur în care ei să se poată exprima fără teamă, să le fie înțelese și validate emoțiile.

Contribuie și tu și ajută-ne să îi ghidăm pe acești tineri înspre a-și construi obiceiuri sănătoase.

Cum poți face acest lucru?

- În fiecare zi, timp de 30 de zile ne propunem să nu ne mai ignorăm emoțiile, așa că vă invităm să completăm împreună câte o pagină pe zi din jurnalul de dezvoltare personală, disponibil cu un click pe: https://bit.ly/3MTdjRq

De ce considerăm că este important să oferim atenție emoțiilor noastre?

Pentru că în acest fel:

👉 Putem gestiona mai bine perioadele stresante

👉 Ne cunoaștem și ne recunoaștem

👉 Ne identificăm resursele de care nu știam că dispunem

👉 Ne dezvoltăm atitudini pozitive față de circumstanțele dificile ale vieții

Prin obiceiul de a completa zi de zi o pagină din jurnalul de dezvoltare personală, timp de 30 de zile, ajungi să îți identifici atât punctele forte, cât și slabe, nevoile, pasiunile.

Contribuie și tu la implementarea de obiceiuri sănătoase și ajută-ne să-i susținem pe cei aflați în situații vulnerabile.

Avem nevoie de 15.000 lei pentru a desfășura și a putea susține programe de dezvoltare personală pe o perioadă de 6 luni cu profesorii și elevii din Liceul Tehnologic ''Nicolae Ciorănescu'' Târgoviște.

👉 Devino fundraiser!

👉 Devino ambassador!

👉 Donează!

👉 Susține tinerii elevi din liceele tehnologice!