Îmi DONEZ ziua pentru ”Șanse egale la educație” alături de GO-AHEAD

 

62.75% Complete
1,255 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Educația este cea mai de preț valoare pe care o putem îmbrățișa. Nu de multe ori mediul și societatea în care se dezvoltă copiii sunt favorabile educației. Cred cu tărie că toți avem drepturi egale la educație și dezvoltare personală continuă pe tot parcursul vieții noastre. Am fost o adolescentă norocoasă, cu acces atât la educație formală, cât și la educație non-formală. Consider că oportunitatea mea de a mă dezvolta în mediul non-formal a pus bazele a ceea ce sunt astăzi: antreprenor, expert comunicare și marketer.
Susțin în continuare inițiative educaționale formale și non-formale și mă implic ori de câte ori am ocazia să dăruiesc din experiența mea oamenilor pe care-i întâlnesc. Am ales să mă implic activ în proiectele dezvoltate de Asociația GO-AHEAD, deoarece consider că pentru a crea un mediu educațional performant este necesar ca accesul la educație continuă să fie primordial atât pentru elevi, dar mai ales pentru mentorii acestora, respectiv educatori, învățători și profesori.
După un an de implicare în proiecte educaționale, am realizat cât de necesară este formarea continuă a cadrelor didactice și cât de important este ca elevii să parcurgă cursuri de dezvoltare personală încă din timpul școlii, alături de specialiști. Astfel, anul acesta îmi dăruiesc ziua de naștere unuia din proiectele de impact implementat de GO-AHEAD: ”GO AHEAD WITH YOUR BEST PLAN - Educație, Viziune și Inspirație pe termen lung”, și vă invit să mă susțineți în aces demers pentru a putea ajunge în cât mai multe comunității care au nevoie de astfel de programe educaționale.
Am ales acest proiect în urma interviurilor realizate cu elevii participanți în program, a căror viață s-a schimbat, ale căror valori s-au schimbat și care au fost bucuroși să ne transmită bucuria lor de a fi absolvenți de liceu cu bacalaureatul luat, și chiar studenți. Este de menționat că aceștia nu erau elevi eminenți la momentul intrării în program și că se aflau la un pas de a abandona școala. Prin intermediul programului, elevii au dezvoltat un interes aparte pentru finalizarea studiilor liceale și continuarea studiilor superioare sau post liceale în domeniile care îi atrăgeau.
Vă mulțumesc anticipat pentru susținere și cadou! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Urmărim schimbarea la nivel educațional (șanse egale la educație, incluziune socială, creșterea calității actului educațional) prin activități de formare și activități de consiliere și dezvoltare de competențe socio-emoționale.

Vrem să producem schimbări vizibile la nivel educaționalional prin intervenții personalizate și specializate în rândul tuturor actorilor de la nivelul unităților de învățământ, prin aplicarea de metode deja testate în alte licee tehnologice din România.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anonymous

75 RON
08 Oct 2021
Felicitari pentru initiativa !
06 Oct 2021

Anonymous

300 RON
05 Oct 2021

Corina Andrei

75 RON
La multi ani, draga Elly si felicitări pentru initiativa! Educatia este un pas mai mult decât important spre împlinire si fericire, impactul ei la nivelul fiecăruia dintre noi si la nivel social este nepretuit 🙂 🙂
03 Oct 2021
03 Oct 2021

Anonymous

300 RON
03 Oct 2021

Elly Alexandra Nemtoiu

150 RON
❤️
03 Oct 2021
03 Oct 2021
Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea
03 Oct 2021
ELLY ALEXANDRA NEMTOIU-TILIBASA : Asociatia GO-AHEAD
Îmi DONEZ ziua pentru ”Șanse egale la educație” alături de GO-AHEAD